Представники так званої "ДНР" і "ЛНР" блокують доступ представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста до полонених українських військових. Про це повідомила Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Поки немає новин. Їх тримають як заручників і до них не пускають в тому числі і представників МКЧХ. Але працюємо. Хлопці і жінки будуть на свободі, обов'язково", — написала повноважена Президентом з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях, після чергового засідання підгрупи з гуманітарних питань в Мінську.

Як повідомлялося, 3 серпня у Мінську завершилося засідання підгруп з врегулювання кризи на Донбасі.

Читайте також: В Україні продовжують масово викрадати людей

Нагадаємо, начальник прес-служби Генштабу ЗСУ повідомив, що 3 серпня тристороння контактна група має вирішити долю демілітаризації Широкиного.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За даними штабу АТО, демілітаризація в секторі "М" не передбачає відведення військ, зокрема особового складу, а лише важкого озброєння.