Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Вадим Денисенко вважає сутички 3 серпня в Харкові "спектаклем".

Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода, коментуючи бійку у центрі Харкова.

"Ми все прекрасно розуміємо. Було 15-20 активних людей. Що таке найняти 15-20 активних людей? Скільки це коштує? 2 тисячі доларів? Це невеликі гроші. Якщо логіка моя правильна. Перед нами, на мою думку, розіграли спектакль, щоб ми говорили, як страшно переслідують "Опозиційний блок", – заявив Денисенко.

За його словами, у членів "Опозиційного блоку" є чимало можливостей брати участь у місцевих виборах від інших партій, зокрема використовуючи "Партію регіонів".

Читайте також: Стрілянина в Харкові: розбито авто охорони Добкіна (фото)

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, 3 серпня у Харкові група невідомих закидала офіс, в якому розташовується приймальня народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна, петардами і камінням, а також пошкодила мікроавтобус, що стояв поблизу будівлі.

Перед сутичкою прихильники "Опозиційного блоку" пікетували управління Міністерства юстиції в місті, неподалік від офісу "Опозиційного блоку". Учасники акції вимагали зареєструвати обласну організацію партії, щоб вона могла брати участь у місцевих виборах, запланованих на 25 жовтня.