Вибори на Донбасі краще перенести на 2017 рік, щоб в регіоні змогли пробитися "паростки демократії".

Про це заявив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в інтерв'ю "Укрінформу".

"Сьогодні на Донбасі не можна підрепетирувати, підфарбувати, щось змінити. Тут фактично слід запропонувати новий порядок денний, нове життя", - зазначив він.

Очільник області сказав, що політичних партій на Донбасі немає. Все життя, за його словами, тут "призначалися" мери, депутати та органи місцевого самоврядування.

Жебрівський вважає, що вибори необхідно відкласти до 2017 року через те, що демократія тут "була закатана в асфальт".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: "Лугандонію, як ракову пухлину, Путін хоче всунути Україні" — Піонтковський

"Слід зробити тріщину в цьому асфальті, щоб пробилося здорове зерно, паростки пустило, і тоді слід проводити вибори", - наголосив він.

Жебрівський заявив, "якщо на Донбасі є якась партія рейтингова, там куплять франшизу і запустять тих, хто потрібний "хазяєвам жизні".

На сьогоднішній день, за його словами, на Донеччині фінансово-промислові групи фактично узурпували все економічне, політичне і соціокультурне життя регіону.