Генеральна прокуратура України перевіряє причетність народного депутата Михайла Ланьо до контрабандних потоків в Закарпатській області.

Про це повідомив під час засідання тимчасової слідчої комісії з розслідування обставин конфлікту в Мукачевому старший слідчий Генпрокуратури з особливо важливих справ Андрій Попов, пише Тиждень.

"Ми направили доручення від правоохоронних органів до оперативних підрозділів з метою виявлення фактів контрабанди та отримання інформації щодо причетності саме до цієї діяльності представників так званої "групи Ланьо", - сказав слідчий.

Читайте також: Ланьо повернувся до України - ЗМІ

Нагадаємо, у Мукачевому 11 липня сталася стрілянина між бійцями "Правого сектору" та людьми з оточення Ланьо. За версією представників ПС, Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки вони почали заважати потокам контрабанди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще