Слідчий комітет Росії закінчив декілька експертиз, які призначили у рамках розслідування вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова.

Про це пише Zik.

"Експерти довели, що в політика стріляв шульга. Серед підозрюваних, переважно лівою рукою користується екс-боєць батальйону "Північ" Заур Дадаєв", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Фігурант у справі Нємцова втік під виглядом конюха - ЗМІ

Російські фахівці закінчили балістичну та біологічну експертизи. Вони також виявили на сидінні автомобіля "ЗАЗ Шанс", в тому місці, де після злочину сидів Дадаєв, сліди пороху.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За однією із версій слідства, одразу після вбивства Нємцова, він поклав пістолет на сидіння машини поруч з собою.

Нагадаємо, Нємцова застрелили ввечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту в центрі Москви. У політика влучило чотири кулі, він помер на місці. За підозрою у вбивстві заарештували п'ять осіб.