Міністерство оборони України створить спеціальний список постачальників неякісної екіпіровки для солдат. Це рішення прийняли через постачання останнім часом неякісного одягу.

"Рано чи пізно у нас буде відповідна сертифікація компаній, які є постачальниками ЗСУ. Запевняю вас, бути постачальником для Збройних сил України буде не менш гідно, ніж бути постачальником для королівського двору Великобританії. А ті компанії, які підводять нас, вони будуть вводитися в "чорний список" компаній", - заявив заступник Міністра оборони України Юрій Гусєв.

Також Гусєв запевнив, що до компаній, які постачають неякісну або несвоєчасно форму, будуть застосовуватись санкції. На його думку, такі речі можуть зашкодити здоров'ю або життю солдата під час служби. ЗСУ не будуть поновлювати контракти з такими фірмами.

Читайте також: У Міноборони "з нуля" створять центр матеріального забезпечення ЗСУ

Нещодавно у Міністерстві оборони заявили, що незабаром українські військові переодягнуться у новий універсальний камуфляж "Варан".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще