Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів, що Росія не зацікавлена у покращені ситуації на Донбасі. Про це він повідомив в інтерв'ю "5 каналу".

"Сьогодні Росія не має жодного інтересу до реальної деескалації, до стабілізації і тим більше – у масштабах усієї України, у масштабах усього регіону", - зазначив він.

На думку міністра, конфлікт у Донецькій та Луганській областях є унікальним явищем. На його думку Росія веде гібридну війну, яка не обмежується Донбасом.

Нещодавно Павло Клімкін заявляв, що Україна відновить контроль над окупованими територіям Криму раніше, ніж багато хто може припустити. Міністр запевнив, що економічна ситуація змусить росіян сісти за стіл переговорів.

Читайте також: Генпрокуратура перевірить Сакварелідзе - ЗМІ

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно президент Порошенко заявив, що зараз на території Донбасу воюють 9 тисяч російських військових та найманців.