Слідчі закрили кримінальне провадження проти приватного вищого навчального закладу "Київський університет культури", що створили народний депутат Михайло Поплавський і його син Олександр.

Про це повідомляється у відповіді прокуратури Києва на звернення народного депутата Єгора Соболєва, яке оприлюднило "Громадське ТБ".

Як випливає з опублікованого документа, в ході досудового слідства ніяких підозр нікому не пред'являлося.

Читайте також: Поплавський продав свої заправки Ставицькому

Старший слідчий МВС Максим Зінорук виніс обґрунтовану постанову про закриття кримінального провадження за відсутності в діянні складу кримінальних злочинів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомлялося раніше, в грудні 2014 року стало відомо, що Генпрокуратура працює у справі приватного вузу - Київського університету культури.

Також у грудні повідомлялося, що Окружний адмінсуд рішенням призупинив рішення Міносвіти про анулювання ліцензії Київського університету культури, ректором якого є Михайло Поплавський.

Але пізніше міністр освіти Сергій Квіт заявив, що суд не повертав ліцензію приватному вищому навчальному закладу "Київський університет культури".