Військовий експерт Дмитро Тимчук розповів яку саме підготовку проходять російські найманці для війни в Україні. Солдати проходять вишкіл у Ростовській області та в окупованому Криму.

Тимчук заявив, що останнім часом рівень підготовки російських бойовиків значно впав. Зараз росіяни беруть до армії майже всіх підряд, не дивлячись на військовий досвід. Солдати проходять тритижневу підготовку, після якої йдуть на передову.

"Люди проходять буквально тритижневі курси, отримують якісь базові навички і їдуть на Донбас. По суті, це гарматне м'ясо. Чим більше трун отримують родичі, тим більше виникають питання, а навіщо російським солдатам взагалі воювати на Донбасі", - додав Тимчук.

Читайте також: Міноборони готує "чорний список" постачальників форми

Експерт запевнив, що зараз у РФ є справжній дефіцит з підбору кадрів для війни. Раніше окремі бригади формувалися зі спеціально навчених солдатів. Зараз вони представляють собою усіх підряд бойовиків. Через це й падає їхня ефективність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще