Біля ізолятора тимчасового тримання ГУМВСУ триває мітинг-концерт на підтримку підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини.

Поруч із СІЗО облаштували сцену, на якій уже виступили, зокрема, представники "Правого Сектора" Дмитро Савченко й Артем Скоропадський та член Комітету визволення політв'язнів Богдан Тицький, повідомляє Gazeta.ua. І додає, на акцію прийшло близько 300 осіб.

В музичній частині організатори анонсували виступи Андрія Середи з гурту "Кому Вниз", Арсенія Білодіда з "Сокири Перуна" та співака гурту "Тінь Сонця" Сергія Василюка.

Читайте також: Російського офіцера Старкова можуть обміняти на українських полонених

Акцію підтримують Ірена Карпа, Віталій Харчишин із гурту "Друга ріка", Сашко Положинський із "Тартака", музиканти "Kozak System", Віталій Кириченко з одеського "482" й інші українські артисти, зазначає Gazeta.ua.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Нагадаємо, Бузина був убитий у Києві 16 квітня. Через два місяці, 18 червня, за підозрою в скоєнні цього злочину були затримані Медведько і Поліщук, матеріали ДНК яких були виявлені на одязі, кинутої на місці вбивства. Медведько і Поліщук свою провину категорично спростовують.