Справу про загибель українських військових в оточеному Іловайську передадуть до суду 15 серпня.

Про це, з посиланням на заяву військового прокурора Матіоса на засіданні Верховної ради з питань національної безпеки і оборони, повідомив на на своїй сторінці в Facebook Семен Семенченко.

Народний депутат зазначив, що "боротьба буде не на жарт", адже "система своїх добровільно не віддасть".

"Буде все. Затягування справи, фейки у соцмережах і ЗМІ, проплачені провокоториі промивка мізків. Ми - готові. Задню ніхто не дасть", - написав Семенченко.

За його словами, інтереси потерпілих бійців і родичів загиблих захищатимуть адвокати, які брали участь у захисті майданівців у 2014 році, а також адвокати зі США, Польщі та Грузії. Вони представлятимуть інтереси потерпілих, які мають іноземне громадянство.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, у вересні 2014 року Генеральна прокуратура відкрила справу через загибель українських силовиків у "Іловайському котлі".

Читайте також: 37 українських військових перебувають у полоні в Донецьку

Головний військовий прокурор Матіос заявив, що під час подій в Іловайську загинули 366 бійців АТО, 429 отримали поранення. Семенченко, якого поранили під Іловайськом, говорить, у котлі сили АТО втратили більше тисячі бійців.