Міністр закордонних справ Павло Клімкін отримав термінове розпорядження президента.

Як повідомляє Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook, глава українського дипломатичного відомства повинен домовитися про екстрене засідання "нормандської четвірки" на рівні глав МЗС.

"Доручив міністру Павлу Климкіну провести термінові консультації на рівні міністрів закордонних справ країн Нормандської четвірки з приводу розвитку ситуації на Донбасі", - повідомив Порошенко.

Читайте також: Олланд і Меркель закликають демілітаризувати Широкине

Нагадаємо, що на минулих телефонних переговорах глав країн "нормандської четвірки" президент України Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд домовилися про демілітаризацію Широкиного Донецької області.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент Росії Володимир Путін вимагав від України вивести війська "на знак доброї волі". Він припустив, що "терористи вже це зробили".

В результаті вирішили доручити ОБСЄ сформувати територію для виведення військ і проконтролювати цей процес.