У Міністерстві оборони України завершили розробку проектів стратегічних документів в оборонній сфері.

Зокрема, як повідомив заступник міністра оборони Петро Мехед, міністерство закінчило працювати над воєнною доктриною нашої держави, пише Тиждень.

"Міністерство оборони завершило підготовку ключових стратегічних документів оборонного планування, а саме: воєнної доктрини України, концепції розвитку сектора безпеки та оборони України, концепції державної цільової оборонної програми розвитку озброєння та військової техніки Збройних сил України на 2015-2020 рр.", - розповів замміністра на брифінгу у вівторок.

Він додав, що завершено підготовку стратегічного оборонного бюлетеня України, який доопрацьовано з урахуванням положень стратегії військової безпеки.

Читайте також: Армія отримає 40 тисяч авто і 300 одиниць бронетанкової техніки до кінця року

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Мехед повідомив, що Міноборони передало на розгляд Кабміну проект Державної цільової оборонної програми оптимізації та реорганізації Збройних сил України на 2015-2017 рр.