Президент Білорусі Олександр Лукашенко підписав указ номер 349 від 10 серпня, який регулює проїзд білоруськими дорогами машин.

Як повідомляє "Белта", він вирішив звільнити від плати за проїзд білоруськими дорогами автомобілі з Донецької та Луганської областей України.

В документі не повідомляють про причини такого рішення. Проте на сайті президента Білорусі відповідний указ ще не з'явився.

"Передбачається звільнити від плати за проїзд по платних дорогах протягом 10 днів з моменту ввезення (придбання) придбані (нові або ввезені) транспортні засоби (раніше не зареєстровані Білорусі) з технічно допустимої загальною масою не більше 3,5 тонни при доставці їх до місця державної реєстрації", - йдеться в указі.

Читайте також: "Російські військові бази в Білорусі не загрожують Україні" - Лукашенко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко відрізняється неоднозначними висловлюваннями стосовно збройного конфлікту на Донбасі. В одній заяві він наголошує на тому, что Росія не причетна до збройного конфлікту на сході країни.

В іншому він сам собі протирічить і наголошує на тому, що українські військові дають активну відповідь російським військовим.