Народний депутат і керівник депутатської групи "Воля народу" помер у лікарні за кордоном.

Про це повідомляє канал "112 Україна".

Раніше Єремєєва, який отримав травму при падінні з коня, доставили в європейську клініку. Там, за повідомленням прес-служби депутата, він повинен був проходити лікування та подальшу реабілітацію.

На другу половину дня вівторка стан Єремєєва залишалося стабільним, але важким.

"Після консиліуму лікарі дали дозвіл на його транспортування літаком за кордон. Зараз Ігор Єремєєв доставлений в європейську клініку для проходження лікування і подальшої реабілітації ", - зазначили в прес-служба депутата.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Травмованого мільйонера Єремеєва доставили в європейську клініку

Нагадаємо, Ігор Єремєєв впав з коня під час прогулянки у Волинській області. В результаті він отримав черепно-мозкову травму. Він був нардепом кількох скликань від виборчого округу № 23 Волинської області.

Торік заснував депутатську групу "Суверенна європейська Україна". В 2013 році. в рейтингу найбагатших українців стан Ігоря Єремєєва оцінювався в 151 мільйонів доларів. Депутат є співвласником групи компаній "Контініум". До її активів належить одна з найбільших в Україні мереж автозаправних станцій WOG та Херсонський нафтопереробний завод.