Генеральна прокуратура України підозрює колишнього президента Віктора Януковича в отриманні хабара під виглядом авторської винагороди. Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

"Екс-президент України В. Янукович підозрюється в одержанні хабара в сумі 26 млн. грн у період 2011-2012 років за сприяння з використанням свого службового становища особам, яким було підконтрольне підприємство ТОВ "Новий світ", у веденні підприємницької та іншої діяльності, а також заступництво за них у відносинах з державними та правоохоронними органами", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: СБУ викрила канал виведення до РФ мільйонів Януковича

Правоохоронці з'ясували, що неправомірну вигоду Янукович отримав під виглядом авторської винагороди за видані та написані ним в майбутньому книги.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура також з'ясовує роль колишнього міністра освіти і науки Дмитра Табачника у справі про зникнення картин з будівлі Кабміну.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще