Росія вкотре доводить свою причетність до конфлікту на Донбасі та терористів. На цей раз вони задумали провокацію на 24 серпня до Дня Незалежності України.

Про це повідомляє спільноті "Інформаційна самооборона України" на Facebook.

"Згідно з розпорядженням з Москви, вони повинні організувати фейковий парад військовополонених, яких наберуть зі своїх же бійців. Псевдобранці розказуватимуть російським телеканалам, як до них добре ставляться в "ДНР" та, що вони готові присягнути на вірність Новоросії", - зазначається у повідомленні.

Активісти також виклали фотографії документу. Його підписав "голова представництва ДНР у Росії" Андрій Родкін. У документі зазначається, що "для досягнення найбільш ефективного результату, є можливим використати державне свято – "День Незалежності України".

Керівники із Кремля наказали виготовити п'ятьом "військовополонених" військові квитки та паспорти. Їх має зробити "за зразками, які були вилучені у загиблих".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Читайте також: Підприємство Міненерго веде офіційні переговори з ДНР

У документі розписані всі основні дії та навіть наведені тези, які мають пролунати під час інтерв'ю з російськими та деякими українськими телеканалами.

Головне те, що двоє "полонених" мають розірвати свої документи на камеру та присягнути на вірність "ДНР".

Нагадаємо, бойовики на Луганщині активно готуються до провокації. Після цього вони звинуватять українських військових у ескалації конфлікту на Донбасі.