Кількість військових РФ і бойовиків у минулорічних боях під Іловайськом була у 18 разів більшою, ніж кількість бійців АТО.

Про це повідомив заступник Генпрокурора Анатолій Матіос, оприлюднюючи висновки експертизи щодо подій, пов'язаних з військовою операцією під Іловайском, передає УНН.

Читайте також: Фотовиставку "Іловайськ" відвідали учасники подій (фото)

"Співвідношення основних сил і засобів ЗСУ, батальйонів спеціального призначення МВС та Нацгвардії із загальною кількістю незаконних збройних формувань Збройних сил РФ під час виходу з оточення в районі міста Іловайська мало таке співвідношення: особовий склад - 1 до 18, один українець проти 18 росіян і незаконних збройних формувань з числа сепаратистів, танки - 1 до 11, БТР - 1 до 16, артилерія - 1 до 15, міномети - 1 до 16", - повідомив Матіос.

При цьому він повідомив, що у супротивника було 90 танків, 24 реактивні установки "Град", 60 гармат, 64 міномети, 350 БТРів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще