Служба безпеки України перевірила домівки та офіс керівництва АЗС "Паралель" та знайшла талони, які видавались бойовикам та їхньому керівництву. Про це повідомив радник голови СБУ Юрій Тандит.

"11 серпня, в ході обшуків в рамках кримінального провадження по фінансуванню тероризму посадовими особами ТОВ "Паралель" в офісних приміщеннях підприємства і в місцях проживання керівництва компанії, слідчі вилучили використані талони на придбання різних видів палива з печатками ДНР", - повідомили Тандит.

Також він додав, що талонів знайшли на кілька тисяч тонн пального. Ємності компанії "Паралель" використовувались для збереження пального бойовиків ДНР, яке вони отримували під виглядом гуманітарної допомоги.

Читайте також: 158 осіб зникли без вісти у боях під Іловайськом – Матіос

У СБУ прийшли до висновку, що мережа АЗС "Паралель", яка є однією з найбільших в Україні, постачала паливо для бойовиків за талонами, які вони заздалегідь отримували. Зараз державне казначейство призупинило фінансування підприємства.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще