Прес-центр АТО на сторінці Facebook повідомив, що бойовики на Донеччині стріляли по позиціям українських військ понад 170 разів.

"З 18 години і до опівночі, російсько-терористичні війська зосередили обстріли українських позиції на Донецькому напрямку. Так, наприкінці доби, під вогнем 120-міліметрових мінометів 5 разів опинилися наші опорні пункти у Красногорівці. Близько 21 по Авдіївці, а майже о 22 по селищам Новоселівка, Новомихайлівка, Новобахмутовка, Водяне била ворожа артилерія калібру 152 міліметри" - повідомили у прес-центрі.

З 21.50, в чергове цинічно порушивши мирні домовленості, бойовики з "Градів" зі сторони шахти Абакумова, вели вогонь по Невельському, Пісках, Опитному, Водяному. Також з 22 і до 22.25 по наших позиціях у населеному пункті Первомайське працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри та "Гради".

Крім того, цілеспрямовано руйнуючи інфраструктуру Донбасу, о 22.25 по житлових кварталах Авдіївки, а о 23.45 по Павлополю злочинці били з тих самих "Градів".

Читайте також: "Випускати кращу військову техніку, ніж у ватників - замало" - Турчинов (фото)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Загалом, упродовж минулої доби бойовики 175 разів порушували режим припинення вогню. 25 разів вони застосовували артилерію, 64 – міномети, 19 – реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", 93 – стрілецьку зброю і гранатомети.