13 серпня офіційно стало відомо про смерть народного депутата, голови фракції "Воля народу" Ігоря Єремєєва. Політик і бізнесмен помер у клініці в Швейцарії після черепно-мозкової травми, отриманої в результаті падіння з коня.

Відразу після події Єремєєв був госпіталізований в міську лікарню в Луцьку.Фахівці оцінювали його стан як стабільно важкий.

Наступного дня прес-служба політика повідомила про поліпшення його стану і що він вже знаходиться в Києві. 28 липня після рішення лікарів Єремєєв був госпіталізований в європейську клініку для проходження лікування і подальшої реабілітації.

20 березня 2015 на озері Байкал в Росії загинув молодший син екс-президента України Віктора Януковича, народний депутат V - VII скликань Віктор Янукович-молодший.

Мікроавтобус Volkswagen, за кермом якого перебував 33-річний Янукович молодший, провалився під лід. У салоні мікроавтобуса знаходилося шість осіб, з яких покинути потопаючу машину змогли всі, крім водія.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За деякими даними, Янукович виїхав на лід всього лише для забави - зробити селфі. Коли машина провалилася під лід, п'ятеро пасажирів встигли вискочити з неї. Янукович-молодший був пристебнутий ременем безпеки, а його двері були зачинені. Коли машина йшла під воду, двері він встиг відкрити, однак авто нахилилося на ліву, водійську сторону.

6 січня 2007 55-річний народний депутат України I і V скликань, третій глава Адміністрації президента України, один з розробників Конституції України Євген Кушнарьов був поранений пострілом під час полювання в Харківській області.

Поранення виявилося смертельним і Кушнарьов, не приходячи до тями, помер наступного дня в міській лікарні міста Ізюм, куди був доставлений після поранення.

У грудні 2007 року прокуратура Харківської області пред'явила звинувачення помічникові народного депутата Дмитра Шенцева Дмитру Завальному, який був учасником полювання. За версією слідства, випущена ним з карабіна куля зрикошетила в Євгена Кушнарьова.

У ніч на 17 квітня 2011 року в Києві на вулиці Заболотного в ДТП загинув 46-річний депутат IV-VI скликань Микола Лісін. Його Lamborghini на великій швидкості врізався в рекламну конструкцію на АЗС.

Як повідомляли тоді в МВС, швидкість автомобіля в момент зіткнення складала до 270 км / год.

Депутат загинув внаслідок важкої динамічної травми від удару об кермо. Крім того, у крові загиблого було виявлено алкоголь.

В автомобілі з Лісіним перебувала жінка, вона вижила.

Читайте також: Єремєєва поховають у рідному селі

9 травня 2007 в Києві в автомобільній аварії загинув 28-річний народний депутат Анатолій Антемюк. Катастрофа сталася вночі на перехресті провулка Карельський і проспекту Гагаріна на лівому березі столиці. Антемюк, який перебував за кермом Mercedes, не впорався з керуванням і врізався в стовп електороопори. Від удару автомобіль розірвало на дві частини. Джерела в ДАІ тоді повідомили, що Mercedes рухався з великим перевищенням швидкості.

За словами очевидців, в салоні авто перебувало ще троє людей - чоловік і дві дівчини, одна з них теж загинула.