Україна відновить свої кордони на момент 20 лютого 2014. При цьому росіяни будуть вітати возз'єднання українських земель як бажану історичну подію.

З таким прогнозом виступив перший президент України Леонід Кравчук в інтерв'ю сайту "Новое Время".

"Україна повернеться до колишніх кордонів. І Крим буде. Історія мислить великими відрізками часу і великими категоріями. Проходить іноді сторіччя, а все повертається на круги своя. Чи зрозуміють, зрештою, і Захід, і США, що Росія сьогодні є небезпечною державою для світу. І санкції їй потрібні не тому, що вони не виконують Мінські угоди. Мінські угоди - це окремий випадок. А є агресія, яка лежить в основі російської політичної філософії. І санкції будуть потрібні до тих пір, поки в Росії не зрозуміють, що треба жити або в співтоваристві цивілізованих держав, або бути на узбіччі. Не такі вже вони сильні, як вони себе видають ", - сказав Кравчук.

Читайте також: В мінюсті створюють координаційну раду з питань окупованнго Криму

Перший український президент зазначив, що для Кремля війна - це їхнє життя, але "якщо Захід зрозуміє це і почне ставитися до питання по-іншому, все стане на свої місця".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"І народ, який сьогодні аплодує Путіну в екстазі від Севастополя і Криму, буде жити в екстазі вже без Криму і Севастополя", - підсумував Кравчук.