Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі відповів президенту Росії Володимиру Путіну на його претензії, що в Україні на державну службу запрошують політиків інших національностей.

Він опублікував фото з архіву на своїй сторінці в Facebook, де грузинський і російський президенти стоять поруч.

"Може я щось плутаю, але випадково це не той самий Путін, який завжди особливо позитивно ставився до одного грузина, який 30 років керував тією країною, по якій Володимир Володимирович весь час сумує", - написав він.

Нагадаємо, що через громадянство, Міністерство юстиції Грузії може позбавити екс-президента Міхеіла Саакашвілі паспорта.

30 травня президент України Петро Порошенко особисто представив Міхеіла Саакашвілі на посту губернатора Одеської області.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі тренувався з новими патрульними (фото)

Того ж дня депутат Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм у Facebook написав про те, що грузинський реформатор отримав українське громадянство.

У той же час, українське законодавство забороняє наявність подвійного громадянства на посту державного службовця.