Мер Харкова Геннадій Кернес вже тривалий час проходить реабілітацію після важкого поранення.

Про вправи, які виконує, чиновник розповів на прес-конференції, передає 24 канал.

"На сьогоднішній день є певні результати по тим вправам, які мені задають реабілітологи, тому вірю, що в найближчому майбутньому я почну знову ходити і буду повноцінно займатися спортом, працювати", - говорить він.

Політик хоче розповісти про свій життєвий шлях в книзі. Цілий розділ він присвятить процесу відновлення після важкого поранення.

"Я б, звичайно, хотів написати книгу, як я народився у Харкові і ким я став. І, звичайно, хотів би написати книгу з розділом про те, що після всіх колотнеч, в які я потрапив (я маю на увазі замах і все таке), я знову ходжу, і розповісти, як я цього досяг ", - сказав він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, 28 квітня 2014 Кернеса важко поранили в спину під час пробіжки. Його прооперували в Харкові, пізніше відправили на реабілітацію до Ізраїлю.

Читайте також: Кернес знову збирається на вибори

Минулого тижня він заявив, що збирається боротися за місце мера міста на виборах.