Надія Савченко повернеться до України будь-якою ціною та не чекає від російського суду справедливих рішень.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Фокусу", повідомляє Українська правда.

Також вона сказала, що не писала заповіту, як планувала перед етапуванням у Новочеркаськ, вона не змогла - за її словами, в СІЗО їй не дали цього зробити.

На питання чи вірить вона, що у близькому майбутньому повернеться до України і чи готова заради цього йти на компроміси з російською владою, Надія Савченко відповіла: "В Україну я повернуся за всяку ціну. А на компроміси з мерзотою я не йду".

А на питання, чого очікує від майбутнього суду, зазначила: "Від цирку можна чекати тільки шоу, а не правосуддя", а якби могла щось сказати президентові РФ Володимиру Путіну, заявила - "Краще піди у відставку сам".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За словами українки, її тривалі голодування на знак протесту проти дій російської влади дали результат, але недостатній.

"Цей метод боротьби дав результат. Я вважаю, що якби я не припинила голодувати, результат був би краще. У майбутньому доведеться діяти радикальніше - голодовування недостатньо", - зазначила вона.

І додала, що в місці, де її зараз утримують - "краще (ніж у московському та воронезькому СІЗО), тому що ближче до України і люди розуміють українську".