Володимиру Путіну треба довести, що він не виграє тривалий конфлікт на Донбасі і не зможе демонструвати силу на території країн НАТО.

В першу чергу треба переконати Путіна, що території країн-членів НАТО – не регіон для російських військових авантюр, таке сказав екс-cпікер сейму Польщі Радослав Сікорський в ефірі CNN, повідомляє Українська правда.

"По-друге, я б переконав президента Путіна, що якщо він просунеться далі на територію України, він зіткнеться з довготривалим конфліктом, який йому не виграти", - сказав Сікорський.

І ще одна річ, яку має зрозуміти російський президент, додає Сікорський, час працює проти нього.

"Україна проводить реформи у той час як конфлікт обходиться Росії дуже дорого. І тоді, я думаю, він міг би піти на угоду і відмовитися від окупації України. Необхідний процес, в якому повинні брати участь США і ЄС, який би врегулював в результаті всі конфлікти на пострадянському просторі – Придністров'ї, на Кавказі та інші", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: 23 серпня у Європі згадують жертв сталінізму та нацизму

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда має намір активізувати політику Польщі щодо врегулювання конфлікту на сході України.