Зустріч лідерів країн "нормандської четвірки" може відбутися під час сесії Генеральної асамблеї ООН (вересень 2015 року, - ред.) в Нью-Йорку.

Про це повідомляє РБК з посиланням на видання Schwaebische.de.

Згідно з повідомленням, глави України, Росії, Німеччини та Франції можуть зустрітися до сесії генасамблеї ООН в Нью-Йорку чи під час неї, адже всі вони будуть присутні в штаб-квартирі ООН в цей час.

Читайте також: Берлінська зустріч - сигнал для РФ, що її не сприймають як партнера - експерт

Також наголошується, що Петро Порошенко, Ангела Меркель і Франсуа Олланд, які провели зустріч напередодні в Берліні, всіляко демонстрували, що мова не йде про виключення з "нормандської четвірки" Росії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда заявив про намір активізувати політику Польщі щодо врегулювання конфлікту на сході України.