Президентові Польщі Анджею Дуді варто зважувати кожне своє слово, коли він пропонує зміну формату переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Таку заяву зробив міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина, пише Європейська правда.

"Нормандський формат і реалізація мінських протоколів є чимось дуже важливим, ключовим для досягнення порозуміння і миру в Європі. Треба підтримувати нормандський формат. Так роблять всі країни ЄС, як і Польща", - сказав Схетина.

Читайте також: Порошенко і Путін можуть зустрітися у вересні в Нью-Йорку

Міністр повідомив, що про заяви польського президента щодо зміни нормандського формату дізнався з медіа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо хтось робить зовнішню політику через медіа, то мусить рахуватися з тим, що на нього чекає важка посадка. Хотів би попросити надалі ретельніше зважувати свої слова" - зазначив глава МЗС Польщі.

Нагадаємо, раніше Дуда заявив, що у переговорах по врегулюванню ситуації на Донбасі мають брати участь великі держави ЄС, США та сусіди України.