У мережі з'явилося вірусна політична реклама за участю екс-міністра Олександра Клименко. Користувачі соцмереж вважають, що таким чином політик почав свою виборчу кампанію.

Відео "Матч за Україну" до Дня незалежності, виклав в мережу політик Олександр Клименко, викликало справжній бум в мережі — його подивилися за один день вже майже 140 000 чоловік.

Читайте також: Керівництво податкової задарма їздить на "Лексусах" Клименка – "Схеми"

"24 роки наша країна пропускала голи у свої ворота, так і не навчившись грати в нападі", — заявляє Клименко. У досить провокаційному відео з катами, автоматниками і сокирами він порівнює українську політику з жорстоким футбольним матчем, стверджуючи, що, "кожен раз позбавляючись від гравців колишньої команди, країна втрачає роки досвіду і знань".

Експерти в соцмережах відразу ж припустили, що таким провокаційним способом Клименко цілком можливо готує своє повернення на Україну. Викладене в мережі відео фактично може ознаменувати старт виборчої кампанії на місцевих виборах.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ця версія не виглядає неймовірною на тлі серії виграних Клименко судів проти СБУ і ГФС про визнання його невинним у подіях в Одесі в травні 2014 року і непричетним до "схем" часів президентства Януковича.

У мережі також з'явився сайт політика, де він від першої особи розповідає про своє життя, події до і після Майдану, і навіть виклав свої дитячі фотографії.