Представники окупованих територій Донеччини та Луганщини долучились до тристоронньої контактної групи у Мінську. Про це повідомляють у МЗС Білорусі.

"Почалися консультації Тристоронньої контактної групи за участі представників окремих районів Донецької та Луганської областей", - йдеться у повідомленні.

Україну на мінських переговорах представляє другий президент Леонід Кучма. Його представниця Дар'я Оліфер повідомляла про обговорення питань щодо організації аспектів роботи. Також сторони обговорять виконання мінських домовленостей.

Обговорення відбудеться після зустрічі представників чотирьох робочих підгруп - з безпеки, економічним, політичним і гуманітарних питань.

Читайте також: Виходити з Іловайська наказав генерал Хомчак - слідство

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше сторони зустрічались у Мінську 3-4 серпня, де обговорювали питання відводу зброї калібром до 100 мм від лінії фронту. Однак сторони так і не домовились.