Міністерство юстиції зареєструвало Українську національну асамблею - Українську націоналістичну самооборону як політичну партію.

Як повідомила УНА-УНСО на своєму сайті, у жовтні вона збирається брати участь у місцевих виборах.

Згідно зі статутом партії, її основними цілями є "розвиток незалежної, суверенної, правової, соціальної і демократичної держави, участь у формуванні органів державної влади, місцевого та регіонального самоврядування, представництво в їх складі шляхом участі у виборах та інших політичних заходах".

Крім того, УНА-УНСО ставить на меті "модернізацію держави за принципом справедливості, прозорості та безкорупційності, а також сприяння формуванню і вираженню політичної волі громадян, забезпеченню прав людини".

Читайте також: Завдяки рейтингу Порошенка Кличко може вдруге стати мером - експерт

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, у травні минулого року Укрдержреєстр перейменував партію УНА-УНСО в партію "Правий сектор", лідером якої є Дмитро Ярош. Однак у квітні цього року УНА-УНСО вирішила відновити самостійну політичну діяльність і обрала головою Костянтина Фуштея.

Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня. Виборча кампанія стартує 5 вересня.