Під час переговорів тристоронньої контактної групи в Мінську вдалося досягти певного прогресу з гуманітарних питань.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

"Дуже коротко по роботі гуманітарної групи в Мінську. Чотиригодинна дискусія. Є обережний оптимізм щодо розблокування питання зі звільненням заручників. Є обережний оптимізм щодо допуску представників Міжнародного комітету Червоного Хреста до в'язниць, де утримуються ті, хто відбуває покарання за вироками українських судів і хоче бути переміщений в інші пенітенціарні установи на український території. Також виступили з ініціативою переміщення двох інтернатів з хворими дітками", - написала вона.

Читайте також: "ДНР" та "ЛНР" долучились до мінських переговорів

Раніше повідомлялося, що в переговорах у Мінську беруть участь представники окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще