Військовий експерт Олександр Кривоносов вважає, що війна стала політичною грою

Затишшя на фронті є не перервою чи переозброєнням, це лише час політичного торгу. Про це повідомив військовий експерт Олександр Кривоносов, пише УНН.

"Затишшя, яке ми зараз спостерігаємо на фронті не є перервою чи переозброєнням. Наразі чітко працюють дипломати, військові та керівники держав в форматі торгу, результати якого ми дізнаємося буквально найближчим часом. Це не війна, а політична гра. Як бачить одна сторона, що починає програвати — одразу починає торг. Що таке Мінські домовленості — це торг, нав'язаний Путіним", — зазначив експерт.

Читайте також: Тимошенко шантажує політиків виходом зі складу коаліції - експерт

Також він додав, що у випадку надання окремого статусу так званим "ДНР" та "ЛНР", Україна може втратити ці регіони.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Зараз торг йде довкола окремого статусу "ЛНР" та "ДНР". Якщо дати окремий статус "ЛНР" та "ДНР", то ми втратимо Донецьку та Луганську області остаточно, будемо мати сепаратизм вже на кордоні з Україною", — повідомив Кривоносов.

Як повідомлялося, 7 вересня з опівночі і до 6 ранку обстрілів позицій сил АТО не було. В прес-центрі АТО зазначили, що наприкінці вчорашньої доби обстановка в зоні АТО залишалася також відносно спокійною.

Тривалий час зберігається доволі спокійна обстановка біля Маріуполя.

Раніше СММ ОБСЄ зафіксувала зникнення деякого важкого озброєння з місць їх відводу, які були передбачені Мінськими угодами.

Нагадаємо, 4 вересня учасники підгрупи з безпеки в Мінську попередньо погодили текст документа про відведення від лінії розмежування озброєнь калібру менш 100 мм. Він буде розглянутий на зустрічі учасників контактної групи 8 вересня.