У Черкаській і Херсонській областях на місцевих виборах від пропрезидентського блоку "Солідарність" балотуватимуться колишні члени Партії регіонів.

Так, в облраду Черкаської області від БПП "Солідарність" збирається балотуватися колишній член Партії регіонів, головлікар обласного онкодиспансеру Віктор Парамонов, пишуть Контракти.

Парамонов був депутатом обласної ради від Партії регіонів. У 2012 році він балотувався до Верховної Ради від ПР по скандальному 194-му округу.

Читайте також: Безглузда агітація українських політиків напередодні виборів (фотожаби)

Тим часом, на з'їзді партії Порошенка вирішили висунути в мери міста Нова Каховка чинного мера Володимира Коваленка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Коваленко, який відправляв "тітушок" на Майдан був запрошений на з'їзд партії і сидів навколо справжніх героїв і народних депутатів України", - сказав один з учасників з'їзду.

Коваленка вперше обрали мером Нової Каховки від партії "Наша Україна" в 2006 році, коли президентом був Віктор Ющенко. На другий термін його обрали від Партії регіонів, коли країною керував Віктор Янукович.