Народний депутат Володимир Парасюк пояснив свій приїзд на адмінкордон з Кримом на джипі для потреб АТО.

Як написав він на своїй сторінці в Facebook, автомобіль був подарований його другом Віталієм Гошовським з Канади для добровольчих батальйонів.

Після виведення військових із зони АТО, канадський друг Парасюка виступив проти передачі авто одній з частин регулярної української армії через факти крадіжки керівництвом ЗСУ гуманітарної допомоги з Канади.

"Чому ми приїхали саме цією машиною блокувати Крим? А тому, що в 100 метрах стоять "зелені чоловічки" з автоматами і танками, а ми щоночі їздимо по зоні розмежування і шукаємо можливі місця перевезення контрабанди", - заявив народний депутат.

Парасюк заявив, що ті, хто звинуватив його в крадіжці автомобіля, повелися на провокацію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Читайте також: Нардепа Парасюка звинуватили в крадіжці джипа (фото, відео)

Нагадаємо, що сьогодні навколо броньованого джипа, на якому народний депутат Володимир Парасюк приїхав оглядати місце блокади окупованого Криму, виник скандал. Його звинуватили в угоні.