Відео, опубліковане на Youtube народним депутатом Ігорем Луценко присвячене Андрію Медведьку та Денису Поліщуку, яких підозрюють в убивстві Олеся Бузини, депутат вважає їх політв'язнями.

Великий маєток Порошенка розташований на території понад три га, поблизу річки Козинки. Повідомляють, що президент орендував узбережжя терміном у 50 років.

"За непоганою ціною - оцінка вартості 6 400 грн. за сотку, це так десь разів у 100 менше, а може й у 200", - зазначив Луценко.

Як повідомлялося раніше, Петро Порошенко взяв в оренду ділянку у 0,75 га на береговій лінії села Козин, що на Київщині для "нагляду або обладнання берегових захисних споруд".

Ділянку оцінено Держземагентством в 479 тис. грн., або в 6,4 тис. грн. за сотку ділянки. У договорі зазначено, що орендар сплачуватиме оренду в розмірі 5% від оціночної вартості, що складатиме близько 1$ тис.на рік за нинішнім курсом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Палаци Януковича й Пшонки можна буде продати після запуску реформ - эксперт

Журналісти наголошують, згідно норм Водного кодексу України продаж, ведення будівництва чи зміна цільового призначення водоохоронних зон заборонені. Водоохоронна зона р. Козинка становить близько 50 метрів від "верхньої" лінії узбережжя. Та оренда подібних земель дозволяється законом з дотриманням цільового призначення.