Наступного року Верховна Рада має продемонструвати плідну роботу. Про це заявив лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко в ефірі телеканалу "Інтер".

"Ми готові виграти дострокові президентські вибори. Ми готові виграти і парламентські вибори. Останні місцеві вибори показали, що БПП виграла у двох третинах областей. Але ціна цього питання - більше мільярда гривень і півроку чергової політичної тріскотні замість роботи", - зауважив депутат.

Луценко переконаний, що цей склад парламенту має відпрацювати витрачені на нього народні кошти.

"Бодай наступний рік парламент має працювати як раби на галерах. Це його зобов'язання", - підкреслив політик.

Він також звернув увагу на те, що на місцевих виборах виборці не доручили жодній політичній силі всієї повноти влади. А заяви про можливий вихід з коаліції певних партій Луценко назвав хлоп'яцтвом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Ті, хто заявляють і торгуються за вихід - або не розуміють ціну питання для країни в її нинішньому стані, або ж захищаються від імовірних кримінальних справ проти певних депутатів. Такі обранці щонайперше і збираються в опозицію. У мене немає даних про певні персони, але з досвіду можу сказати: в опозицію рвуться ті, за ким "горять мости", - підкреслив політик.

Читайте також: Верховна Рада провалила "домашнє завдання" - Петренко

Нагадаємо, спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що через місяць буде презентовна масштабна реформа парламенту. За його словами, в результаті реформи апарат парламенту перетвориться на зручний сервіс для депутатів, який дасть змогу спростити багато механізмів взаємодії і, як наслідок, вийти на вищий рівень роботи та підготовки законів.