Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков був здивований, коли ознайомився зі звітом Міжнародної консультативної групи Ради Європи за підсумками розслідування злочинів на Майдані.

Про це він повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

Особливу увагу міністр звертає на те, що в документі вказується, що МВС України не співпрацює та не сприяє розслідуванню справи.

"На ділі експертна група жодного разу за весь час розслідування навіть не була в МВС, але, тим не менш, висновки зробила", - повідомляє Аваков.

Міністр підкреслив, що розслідування такого великого злочину неможливо закінчити за рік і робити висновки ще зарано.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Аваков повідомляє, що членом даної комісії був Анпілогов Олег Вікторович.

Свого часу він був заступником прокурора Харківської області та заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна. Анпілогов був членом Партії регіонів в Харківській обласній раді, а також є другом харківського мера Геннадія Кернеса.

Головний міліціонер підкреслив, що під час засідання Харківської обласної ради 30 січня 2014 Анпілогов разом з усією фракцією висловлював підтримку діям спецпідрозділів МВС під час Євромайдан, будучи при цьому одягненим у футболку з написом "Беркут".

"Виходить, що розслідуванням злочинів, які вчинив "Беркут", займалася людина, що свого часу підтримувала цей самий "Беркут", - заявив Аваков.

Він також додав, що і сам незадоволений рівнем розслідування справ по злочинах проти Євромайдан, але зробить все для зміни ситуація.

"АЛЕ !!! Я не приймаю Ні СЛОВА критики і "висновків" від зарозумілого прокурора у футболці Беркута ", - заявив Аваков.