Політичні експерти прогнозують суттєве переформатування Кабінету Міністрів наступного року.

На думку голови правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимира Фесенка, відставка уряду Арсенія Яценюка відбудеться вже в першій половині 2016 року, передає ГолосUA.

"У 2016 році з дуже великою ймовірністю буде новий уряд і новий прем'єр-міністр. Коли? Це вже інше питання. На мій погляд, це відбудеться в першій половині 2016 року. І вірогідність цього дуже висока", - заявив політолог.

Читайте також: "Сеня, Вас скоро будуть бити",– гнівне послання прем'єру підірвало мережу

Політичний експерт Володимир Цибулько зазначив, що рівень недовіри суспільства до уряду Яценюка досяг критичної позначки. "Рівень недовіри до цього уряду, не тільки в середовищі бізнесу, але й серед громадян, дуже високий. Фактично, цьому уряду не довіряє 100% населення", - говорить він.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Експерт вважає, що недовіра населення викликана, в першу чергу, низькою швидкістю проведення реформ.