Адвокат Олексія Пукача, засудженого за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, повідомив про намір розкрили імена тих, хто тиснув на підсудного.

Григорій Демиденко зазначив, що спочатку він готував документи для суду, але потім вирішив розповісти про це громадськості. Пукач погодився відкрити сенсаційну інформацію.

Апеляційний суд Києва переніс розгляд скарги щодо вироку Пукачу на 19 травня.

Розслідування: вбивці Гонгадзе отримали по 150 гривень премії

Нагадаємо, екс-начальника головного управління кримінального розшуку МВС Олексія Пукача засудили до довічного ув'язнення за участь у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, який відрізнявся гострими питаннями і розслідуваннями щодо діяльності українських політиків.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У справі щодо вбивства Гонгадзе спливали імена другого президента України Леоніда Кучми та глави його адміністрації Віктора Медведчука.