Прес-служба українського олігарха Ріната Ахметова відреагувала на звинувачення народного депутата Єгора Фірсова в ефірі передачі Шустер live.

В ефірі ток-шоу депутат заявив, що проти Ріната Ахметова порушено кримінальну справу за фактом фінансування тероризму і сепаратизму в Україні.

Глава прес-служби Олена Довженко спростувала такі звинувачення і підкреслила, що інформація не відповідає дійсності. У Ахметова зазначили, що це навмисна спроба ввести українців в оману і дискредитувати образ олігарха.

Читайте також: Генпрокуратура і СБУ не мають претензій до Ахметова

22 січня 2015 бізнесмена допитала Генпрокуратура, після чого в ЗМІ постійно з'являється інформація про причетність олігарха до злочинної діяльності.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Так, вчора я перший раз був на допиті. Ми розмовляли зі слідчим досить довго, я відповів на всі питання. Думаю, до мене запитань більше немає", - заявив Ахметов після події.

Нагадаємо, що глава Генпрокуратури Валентин Наливайченко повідомив, що у відомства немає мотивів порушувати карну справу проти Ахметова.