Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська оприлюднила громадськості листа, в якому голова Служби безпеки України Василь Грицак просить міністра культури В'ячеслава Кириленка змінити підхід щодо заборони демонстрації окремих російських фільмів на території України. Лист до Кириленка Гітлянська оприлюднила на своїй сторінці в Facebook.

"Служба безпеки України закликає Міністерство культури переглянути свої підходи у прийнятті рішень щодо заборони демонстрації в Україні російського кіноконтенту, виробленого до 2014 року. Відповідний лист на ім'я міністра культури Кириленка направив голова Служби Василь Грицак", - повідомила Гітлянська.

Читати також: СБУ нарешті взялася за Одеську митницю

На думку Грицака, окремі російські фільми, а особливо періоду радянської епохи, користуються в українців популярністю та увагою, тому їх забороняти не варто через те, що в суспільстві з цього приводу лише зростає градус напруги, а от ті, які відкрито закликають до анексії Криму та мають елементи російської пропаганди, мають бути зняті з кінопрокату.

Нагадаємо, в Україні заборонили трансляцію практично всіх російських фільмів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще