Один із захисників Надії Савченко, Ілля Новиков, на своїй сторінці в Facebook не стримався у виразах, прочитавши обвинувальний висновок щодо своєї підзахисної.

У документі, зокрема, повідомляється:

"Безпосередньо після зіткнення Савченко Н.В. була захоплена в полон ополченцями самопроголошеної Луганської народної республіки, після чого відпущена, і в період часу з 15 год.30 хв до 17 год. 00 хв 23.06.2014 в порушення встановленого порядку для в'їзду на територію Російської Федерації незаконно перетнула державний кордон Російської федерації"

Абсурдність обвинувачення так обурила адвоката, що він відреагував на своїй сторінці наступним чином:

"От за цей сюр я люблю свою роботу. Коли я показав це місце у справі Марку Фейгіну (другий адвокат Надії - "Знай"), він теж спершу не повірив своїм очам. Вони там просто всі й***улися".

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: Швидка допомога забрала Савченко з зали суду

Нагадаємо, що сьогодні на суді Надії стало зле, і її забрала швидка. Після надання першої медичної допомоги її повернули до суду і продовжили засідання. Надія заявила, що їй потрібні усі три адвокати.

Українська льотчиця не визнає себе винною у жодному з пунктів звинувачень.