Канцлер Німеччини Ангела Меркель на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Москві заявила про необхідність дотримання принципу територіальної цілісності України.

"Добре, що ми сьогодні зустрілися в Москві, щоб обговорити наші двосторонні відносини між Росією і ЄС і, звичайно, сприяння територіальній цілісності України", - заявила канцлер.

Читайте також: Меркель і Путін поговорять про Донбас сьогодні

У той же час Меркель уточнила, що таке сприяння необхідно реалізувати тільки дипломатичним шляхом.За словами канцлера, у Німеччині є гіркий досвіду в цій справі.

"Нам необхідно працювати, співпрацювати, в тому числі, в складних ситуаціях, в якій вона зараз, і намагатися досягати дипломатичних рішень", - підкреслила вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Президент Росії заявив, що питання України є гострим у відносинах держави з Німеччиною і що на зустрічі необхідно знайти спільне рішення цього конфліктного питання.