Голова парламентського комітету з питань податкової і митної політики Ніна Южаніна впевнена, що Петро Порошенко не знає, що насправді відбувається у Державній фіскальній службі, яку очолює Роман Насіров, а сталося так тому, що президентові подають спотворену інформацію.

"Мені здається, що до президента не доходить вся інформація, а якщо і доходить, то Насіров її спростовує. Президент же теж не може спиратися лише на чутки без доказів, бо зараз в країні така ситуація: кого не призначиш, більшості ця особа не буде підходити. Тому, думаю, що особливо зараз Петро Олексійович має приймати рішення на підставі уже доведених фактів", - повідомила Южаніна під час свого інтерв'ю для видання glavcom.ua.

Читати також: В Кличка знайшли рекордну бюджетну аферу

В той же час, Южаніна заявила, що не обговорює з Порошенком питання корупції Насірова, бо не хоче, щоб саме через неї президент дізнавався про те, як його обманюють.

"Я можу її надавати, але цього не роблю, тому що дуже добре знаю характер Петра Олексійовича. І не хочу, щоб він сприймав це як моє особисте незадоволення Насіровим або намагання його змістити з займаної посади. Хочу, щоб керівники країни самі прийшли до необхідного рішення.", - повідомила Южаніна.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше глава Державної фіскальної служби Роман Насіров допустив пропоновану наглядовою радою ПАТ "Укрнафта" санацію цієї компанії, яка накопичила близько 11 млрд гривень податкового боргу.