Зорян Шкіряк може продовжити працювати у системі МВС України. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Він працює і, сподіваюся, буде працювати у відомстві, якщо є таке бажання. У нього було коло обов'язків, коли він займався в ранзі мого радника до того, як був делегований в ГСЧС, і там, я вважаю, він буде ефективно працювати ", - сказав Аваков.

12 травня Зорян Шкіряк написав рапорт про звільнення з посади в.о. голови Державної служби з надзвичайних ситуацій. Це сталося після сумнозвісного інциденту з українським літаком. Пілоти не змогли відремонтувати літак, який повинен був забрати громадян України з Непалу після землетрусу.

Раніше в Міноборони заявили, що літак ВПС України Іл-76 після ремонту готовий до евакуації українців з Непалу. Тоді повідомлялося, що повітряне судно не може вилетіти з Делі в Катманду через поломки, а запчастини для ремонту не пропускає індійська митниця.

Читайте також: Шкіряк подав заяву про відставку

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

4 травня Глава ГСЧС Зорян Шкіряк повідомив, що українці також не змогли покинути Непал на літаку Міноборони.