Сенатор Джон Маккейн повідомив, що не буде брати участь у міжнародному Раді реформ при президенті України Петру Порошенку.

"Я повинен був оцінити всі нюанси, чи буде це нормально за правилами Сенату", - зазначив Маккейн.

Американський сенатор зазначив, що раніше отримував таку пропозицію і заявив про готовність допомагати українцям змінювати ситуацію в країні. Проте він не підтвердив свою участь в офіційному органі.

Читайте також: Сенатора Маккейна Росія внесла до чорного списку

Вчора сайті президента з'явився указ про формування консультативного органу Ради реформ. Очолити його має колишній глава Грузії Михайло Саакашвілі, а серед членів зазначені колишні прем'єр-міністри Швеції, Словаччини та Литви, глава комітету Європарламенту з закордонних справ Ельмар Брок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що сенатор Джон Маккейн неодноразово виступав на підтримку українського народу і активно закликав до негайного надання військової допомоги бійцям АТО.