Народний депутат України Антон Геращенко з фракції "Народний фронт" пропонує дати новий пост юристу Саші Боровику. Про це депутат написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Геращенко пропонує Боровику очолити Антимонопольний комітет України, Фонд державного майна або ж Національну комісію з питань регулювання електроенергетики і комунальних послуг. З такою ідеєю депутат публічно звернувся до президента Петра Порошенка і прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Як пише Геращенко на своїй сторінці, "більшість проблем в українській владі пов'язано з невмінням або небажанням слухати, чути і невмінням домовитися заради досягнення спільних цілей. Але що більше у владі буде молодих людей із західною освітою і європейським способом мислення - то краще".

За словами депутата, в телефонній розмові Саша Боровик підтвердив свою готовність працювати на високих державних постах України.

Читайте також: Боровик йде з Кабміну через конфлікт з Яценюком

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Саша Боровик - юрист, уродженець Львова, випускник Гарварду. 20 лютого був представлений які кандидат на посаду першого заступника міністра економрозвитку і торгівлі. Однак призначення так і не відбулося. Міністр Айварас Абромавічус пояснив ситуацію з Боровиком кадровими помилками.

Сам Боровик звинуватив у своєму непризначенні прем'єра Арсенія Яценюка.