Український політолог Павло Нусс опублікував документ, який засвідчує, що лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко особисто лобіювала призначення Ігоря Шевченка, який потім став міністром екології та природних ресурсів, а згодом був замішаний у великому корупційному скандалі, безпосередньо пов'язаному з депутатом Онищенком.

"Для тих, хто сумнівається в тісних зв'язках Тимошенко з Онищенко, нагадаю Вам ось цей документ.

У ньому Тимошенко лобіює на заміщення посади міністра екології та природних ресурсів Шевченка, який згодом став міністром, а пізніше був замішаний у великому корупційному скандалі, безпосередньо пов'язаному з депутатом Онищенко, після чого міністр був позбавлений посади", - повідомив Нусс.

За його словами, Тимошенко була партнером Онищенка і допомагала йому і обмін на те, щоб він фінансував її виборчу кампанію.

Читати також: Онищенко в "бігах", а його картка голосує

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Так ось. Тимошенко тупо продала квоти "Батьківщини" Онищенко, пролобіювавши на посаду міністра екології людини. Чому? Та тому, що і Тимошенко і Онищенко партнери. Та й про те, що Онищенко фінансував кампанію Тимошенко також багато знають. Так що висновки робіть самі...", - повідомив Нусс на своїй сторінці в facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нардеп Олександр Онищенко незаконно вивів з України 2, 9 млрд. грн за допомогою фіскальної служби.