Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль закликав жителів регіону до активного протесту сепаратистам. Він зазначив, що не буде вибачатися перед жителями, які розкритикували його дії в соціальній мережі.

"Я добре пам'ятаю, як у березні минулого року луганчани всілякими способами зупиняли українську військову техніку. Тоді це не здавалося їм небезпечним. Я знаю, скільки людей в травні минулого року стояли в чергах на так званому референдумі, щоб проголосувати за "Новоросію", проти "київської хунти" і "бандер, які їдять російськомовних немовлят". Тому я не збираюся ні перед ким вибачатись", - заявив Москаль.

Матеріал по темі: На Луганщині заборонять перетин лінії розмежування вогню

Водночас глава адміністрації підкреслив, що якщо жителі регіону незадоволені своїм життям, то вони повинні активно боротися з самопроголошеною владою. Він навів приклад подій на київському Майдані, коли люди, незважаючи на небезпеку, вийшли на боротьбу з режимом.

"Просто вірити і чекати Україну - мало. Покажіть на ділі, що ви не хочете жити з цією бутафорської владою, яка поставлена з Москви, і тоді ми вам допоможемо. А якщо і далі будете обурюватися і скаржитися в інтернеті, то так і помрете рабами", - розповів Москаль.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що 12 травня під час поїздки в селище Родина Москаль затримав 11 фур з Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Полтавської та інших областей з маслом, помідорами, печивом, котячим і собачим кормом, які їхали на окуповану територію. Москаль заборонив їм проїзд.